ÉLETBEVÁGÓ ÚJ INFORMÁCIÓ! 30- 40 ÉVESEK -> Ezt vegyétek komolyan, mert ez nagyon nagy baj! MTI KÖZLEMÉNY!! Alig pár órája jött a DÖBBENETES bejelentés a koronavírusról! Erre senki sem számított, le vagyunk döbbenve…Ez most azt jelenti, hogy…

Spread the love

LÉTFONTOSSÁGÚ ÚJ INFORMÁCIÓ! 30- 40 ÉVESEK FIGYELEM! Ezt vegyétek komolyan, mert ez nagyon nagy baj! MTI KÖZLEMÉNY!! Alig pár órája jött a DÖBBENETES bejelentés a A képen a következők lehetnek: 1 személy, álláskoronavírusról! Erre senki sem számított, le vagyunk döbbenve…Ez most azt jelenti, hogy…

MÜLLER CECÍLIA: “MÁR FIATALOK IS VANNAK LÉLEGEZTETŐGÉPEN! ÉS EZ MÉG NEM MINDEN. A KÖVETKEZŐ LÉTFONTOSSÁGÚ DOLGOKAT JELENTETTE MOST BE A FŐORVOS ASSZONY:

Müller Cecília tiszti főorvos kérdésre válaszolva elmondta, hogy fiatalok is vannak lélegeztetőgépen a koronavírus szövődményei miatt.

A KÖVETKEZŐ LÉTFONTOSSÁGÚ DOLGOKAT JELENTETTE MOST BE A FŐORVOS ASSZONY:
ELOLVASOM >>>>>

EZT A RÉMÁLMAINKBAN SEM GONDOLTUK VOLNA! EZT VÁR RÁNK OKTÓBERBEN A KORONAVÍRUS MIATT >>> ezt jósolják a pécsi virológusok >>> MEGNÉZEM! >>>

Kötelező a maszk használata az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a mozikban, színházakban, a bevásárló központok területén, az egészségügyi és szociális intézményekben, valamint ügyfélfogadási irodákban is. 23 óra után a vendéglátóhelyeket és szórakozóhelyeket be kell zárni.

A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg tartsuk a szociális távolságot, gyakran és alaposan mossunk kezet. Akinél külföldi tartózkodás vagy egyéb ok miatt hatósági házi karantént rendeltek el, az szigorúan tartsa be. Bárki, akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát.

Kiemelten fontos az idősek és krónikus betegek védelme. Az időseket is kérjük, hogy fokozottan figyeljenek magukra és az általános óvintézkedések betartására. A kórházakban és az idősotthonokban látogatási tilalom van érvényben. Az idősotthonok fenntartóinak pedig mindent meg kell tenni a fertőzések elkerüléséért.

Szeptemberben hagyományos munkarendben, de szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődött el a tanév, csaknem hatezer köznevelési intézmény több, mint tizenháromezer feladatellátási helyén. Az Operatív Törzs jelenleg 17 óvodában és 7 iskolában rendelt el rendkívüli szünetet, 118 osztálynál és 3 teljes iskolánál pedig digitális munkarendet a koronavírus-megbetegedések miatt.

Tartsuk be a szabályokat, és akkor együtt újra sikerülni fog!